Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

PREZENTUL ACORD JURIDIC ÎNCHEIAT ÎNTRE DVS. ÎN CALITATE DE UTILIZATOR ȘI SPA THERAPY SRL ÎN CALITATE DE FURNIZOR GUVERNEAZĂ MODUL DE UTILIZARE A PAGINII WEB HTTPS://ONLINE.SCOALADEMASAJ.MD/, SERVICIILOR ȘI/SAU A PRODUSULUI (DENUMITE ÎN MOD COLECTIV „SERVICIUL”). ESTE IMPORTANT SĂ CITIȚI ȘI SĂ ÎNȚELEGEȚI URMĂTOARELE CONDIȚII. FĂCÂND CLIC PE „AM CITIT ȘI SUNT DE ACORD”, SUNTEȚI DE ACORD CĂ ACESTE CONDIȚII VOR FI VALABILE DACĂ DECIDEȚI SĂ ACCESAȚI SAU SĂ UTILIZAȚI SERVICIUL. ÎN CAZUL ÎN CARE NU SUNTEȚI DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE IMPUSE, UTILIZATORII TREBUIE SĂ ÎNCETEZE ACCESAREA SERVICIULUI.

I. CARACTERISTICI ȘI SERVICII

Școala de masaj SPA Therapy https://online.scoalademasaj.md/ este pagina web oficială a SPA THERAPY SRL, cu sediul în mun. Chișinău, str. Alba Iulia 75/13, Moldova. Utilizarea site-ului vă permite să folosiți anumite servicii prin Internet, inclusiv să introduceți, și să păstrați conținut personal (cum ar fi, contacte, note, documente, date de aplicație, e-mail, date antropometrice, etc), să îl puteți accesa de pe dispozitivele și computerele compatibile numai în conformitate cu termenii și condițiile stipulate în prezentul Acord.

Prin secțiunile sale pagina web oferă utilizatorilor informații privind lecții de teorie și practică în masaj, nutriție, folosirea instrumentelor pentru masaj, seminare, etc. Un serviciu electronic reprezintă un serviciu sau o resursă oferită prin Internet cu scopul de a îmbunătăți comunicarea între Utilizatori și https://online.scoalademasaj.md/.

Există mai multe tipuri de servicii electronice oferite de https://online.scoalademasaj.md/:

▪ Serviciul de mesaje care asigură Utilizatorilor acces ușor și eficient la cabinetul personal.

▪ Serviciul de ghidare de către administrațiea Școlii de masaj Spa Therapy.

▪ Serviciul abonament lunar, trimestrial, anual.

▪ Serviciul de plată online.

II. CERINȚE PENTRU UTILIZAREA SERVICIULUI

A. CONTUL DVS.

În calitate de utilizator înregistrat al Serviciului, puteți crea un Cont. Nu comunicați nimănui informațiile Contului dvs. Sunteți unicul responsabil pentru păstrarea confidențialității și securității Contului dvs. și pentru toate activitățile care sunt realizate din sau prin intermediul Contului dvs. și sunteți de acord să înștiințați fără întârziere https://online.scoalademasaj.md/ în legătură cu orice încălcare a securității Contului dvs. În plus, confirmați și sunteți de acord că Serviciul este proiectat pentru și are ca scop uzul personal, individual, și că nu este permisă partajarea Contului și/sau a detaliilor despre parolă cu alte persoane. În cazul în care Serviciul este furnizat la un nivel rezonabil de competență și atenție, https://online.scoalademasaj.md/ nu va fi responsabil pentru nicio pierdere rezultată din utilizarea neautorizată a Contului dvs., care este consecința faptului că nu ați respectat aceste reguli.

Pentru a utiliza Serviciul, trebuie să introduceți numărul de telefon și parola pentru a vă autentifica în Contul dvs. Sunteți de acord să furnizați informații exacte și complete când vă înregistrați cât și pe parcursul utilizării Serviciului, și sunteți de acord să introduceți și să actualizați Datele la Serviciu pentru ca acestea să fie exacte și complete în permanență. Nefurnizarea datelor exacte, actuale și complete la serviciu, poate conduce la imposibilitatea obținerii rezultatului scontat.

B. VÂRSTA

Serviciul este disponibil pentru toate persoanele fizice majore care au împlinit vârsta de 16 ani. Minorii cu vârsta sub 16 ani pot utiliza https://online.scoalademasaj.md/ doar cu acordul părintelui sau al tutorelui. Acceptând prezentul Acord, declarați că înțelegeți și sunteți de acord cu dispozițiile de mai sus.

C. PLATA

Sunteți de acord să efectuați plăți pentru orice produs sau serviciu pe care îl cumpărați prin intermediul website-ului și autorizați https://online.scoalademasaj.md/ să vă taxeze cardul bancar pentru prețul de achiziție.

Website-ul https://online.scoalademasaj.md/ acceptă următoarele forme de plată: carduri bancare emise de o bancă comercială și PayPal. SPA THERAPY SRL își rezervă dreptul de a accepta și alte metode de plată care ulterior vor fi aduse la cunoștința utilizatorilor. Dacă utilizați un card bancar pentru plata serviciului autorizați https://online.scoalademasaj.md/ să obțină aprobarea prealabilă până la valoarea totală a tranzacției. Facturarea se produce la momentul sau la scurt timp după finalizarea tranzacției. Prețul total va include prețul pentru dobândirea produsului sau serviciului achiziționat plus orice comision aplicabil cardului bancar și orice taxă pentru bunuri și servicii, taxă pe valoare adăugată (TVA) sau altă taxă asemănătoare, în conformitate cu legea în vigoare și în baza impozitului în vigoare la momentul cumpărării. Vom percepe taxa dacă normele fiscale aplicabile Serviciului impun acest lucru. Toate tranzacțiile sunt finale. Moneda de plată este MDL, EUR, USD sau altă monedă funcțională cu condiția ca aceasta să fie convertibilă. Plata în valută străină se va percepe la cursul de schimb valutar oficial valabil la data efectuării plății. https://online.scoalademasaj.md/ poate modifica sortimentul oricăror produse sau servicii oferite pe website sau prețurile aplicabile pentru astfel de produse sau servicii, în orice moment, fără o notificare prealabilă.